Lyxig nyårslunch med egenfiskad sikromrom och rösti 

Så här så vår lunch ut på Nyårsafton. Egenfiskad vispad sikrom, rödlök, créme fraiche och hemlagad rösti. Så underbart gott.


Lunchen serveras av tradition utomhus. I år var det klart fint väder och runt noll grader så det var helt perfekt! Jag dukar upp fint med vit duk och riktigt porslin och lägger ut mina fuskpälsar från Artwood att sitta på. Så mysigt och vinterlyxigt.

Rösti tillagar vi över eld på Muurikkan. Det blir alltid extra gott.

Varje år bygger vi också en isbar. Isblocken har Jacob huggit upp och fraktat hit på skoter – med hjälp av barnen som så klart älskar att vi bygger och fixar med snön. 

Se så fint!

Älsklingarna! De älskar verkligen att vara här och så klart, vi har ju så mysigt och framför allt tillbringar vi så mycket tid tillsammans. 


Önskar nu er en fortsatt skön fredag! 

Läs om vår kommentarspolicy