Linda Lindorff & Kristjan Lootus dansskola – del 7 rumba

Så var det dags för rumba – mest känd som kärleksdansen. Jag älskar rumba men tycker det är svårt att vara så kvinnlig och sensuell som man förväntas vara i den här dansen och det får Kristjan verkligen jobba med. Det är ju rätt genant till en början att gränsla en främmande man och att vara så intim som man är i en rumba men jag och Kristjan har känt varandra i över ett år nu så vid det här laget känns det mesta okej trots allt. Vi gör det ju som danspar och då går man in i olika roller. Jag har svårt för rumba men vill älska det. Se själva veckans avsnitt och avgör hur ni tycker att det går. Jag hoppas också ni blir inspirerade att lära er den här dansen, särskilt alla ni som har ett stundande bröllop! Byt ut bröllospvalsen mot en het intim och kärleksfull rumba! Det vore väl nåt. Hör av er om ni behöver hjälp. 🙂

Kram Linda

Läs om vår kommentarspolicy