Idag firar vi älskade Lykke

Vår älskade Lykke fyller 9 år. Det är alltid lika speciellt med barnens födelsedagar, älskar att fira dem och så är det ju så känslosamt på något vis. Så fint att se deras glädje och hur mycket de längtar och älskar att fylla år. Underbart att få fira barnen. Lykke berättade sen hur hon legat och väntat och väntat och hört oss pyssla och fixa ner i köket. Man minns ju själv att det var precis så. ..

Här är vi precis klara och ska alldeles strax gå in och uppvakta med fika och paket på sängen.

Lykke älskar choklad. Gissa om hon blev glad för den här sötnosen… 🙂

Farmor kom upp från Falsterbo för att fira och var så klart med på frukosten. Nybakade scones, jordgubbar, hallon och så gjorde vi färskpressad apelsin juice.

Dags att testa en av födelsedagspresenterna!

Vi gjorde god middag som Lykke valt, kött, pommes frites, sås och kronärtskockor till förrätt. Istället för tårta valde hon att vi skulle göra en sån här kladdkaka med bär till efterrätt. Vi spelade spel, Den försvunna diamanten och hade en otroligt mysig dag och kväll. Lykke var så nöjd. Och till helgen ska vi fortsätta att fira – både fredag och lördag. 🙂

Kramar till er alla och tack för fina och gratulationer!

Linda

Läs om vår kommentarspolicy