Stort tack för ALLA hundtips!

Vilket engagemang! Hittills hela 244 kommentarer med tips och förslag på hundras. Jag satt i flera timmar igår och läste era förslag och googlade de olika hundraserna. Nu går diskussionen hett där hemma om vilken hund vi ska ha – så kul! 🙂 vi kollar bilder, läser om de olika hundarna och alla har vi olika idéer om vad som är viktigast… 🙂 


Benedicte vill ha en Jack Russel plötsligt, jag vill ha en samojed (tror jag), Lykke gillar de riktigt stora hundarna, Wilhelmina gillar alla men vill inte ha en svart och Jacob föreslog en Berner Sennen… Den han sett väger 57 kilo! Förvisso otroligt fin men det innebär ändå att Jacob vill ha en hund som väger lika mycket som hans fru 🙂 När jag uttryckte det så sa han att tikarna ju inte väger mer än runt 35…  Det kommer bli en spännande helg detta. 🙂 


Stort tack än en gång för alla tips! Med er hjälp kommer vi hitta den perfekta hunden för vår familj! 

Läs om vår kommentarspolicy