Varning för fejkkonto – nån har skapat bluffkonto i mitt namn! 

Än en gång har någon snott min identitet. Jag blir så jävla förbannad! Den här typen utger sig för att vara mig och skickar vänförfrågningar och meddelanden till mina vänner och följare! Ser ni detta så anmäl!! Mitt namn på nya kontor har två aa i slutet på linda. Detta är alltså inte mitt konto.

Detta skickade personen tex till Anna Shimoda. Hon har anmält. Jag också. En följare sa att hennes vän blivit utsatt och plötsligt sålde nånpolska underkläder i hennes namn. Detta är fruktansvärt. Det är identitetsstöld! 

Jag är uppriktigt förbannad. Först hände det på dejtingsight, mitt namn och bilder på mig användes på sajt för hot singel british woman. Detta polisanmäldes. Sedan all denna bluffreklam med mitt namn och bilder på mig som säljer bantningspreparat – också bluff! Och så nu detta! Jag är sååååå ARG att jag tror jag smäller av.

Tack för er hjälp! Nedan ser ni mitt vanliga konto – detta är mitt riktiga. 

Läs om vår kommentarspolicy