Wow så kul! @systrarna_lindorff har nu 5000 följare!

Lykke, Wilhelmina och Benedicte älskar att vara i köket och hålla på. Det lagar mat, bakar och hittar på nya rätter. Deras matlagning har uppskattats så mycket på min insta, med otroligt många fina kommentarer om hur de inspirerar och uppmuntrar, så jag lät mig övertalas av barnen och öppnade ett eget konto åt dem.

Nu bara ett par dar senare har de 5000 följare! Det är faktiskt helt otroligt – och väldigt kul. Kul att de kan sprida glädje och inspirera även utanför vårt eget kök. Tack alla ni för engagemang och kärlek. Och alla idéer ni kommer med om kokböcker och youtubekanaler… 🙂 jag tycker nog vi nöjer oss så här tills vidare men vi får väl se. Barnen har fått erbjudanden om både matlagningsprogram och vara testpanel och mycket annat spännande och de tycker ju det mesta är kul men som sagt. En sak i taget. Det måste kännas kul och barnsligt och äkta. Det är viktigt för mig. Sen gläds jag förstås över att de får uppskattning för nåt de tycker är kul.

Sista inlägget är detta – brödbak.

Mest sedda hittills är detta med över 13.000 visningar.

Kram L

Läs om vår kommentarspolicy