På QX-gala – med tår som borde ge napp…

Ska på QX-galan ikväll och det här är mina accessoarer – paljettväska, Hermesarmband och tånaglar som ser ut som blänken. Ni som fiskar fattar ju, de här borde ju ge napp… 🙂

Var och fixade dem i lördags på Salong din Tid. Jag brukar alltid bara ha fransk pedikyr men nu kändes det kul att prova nåt nytt. Naglar man blir glad av! Detta är gellack så det sitter ju i flera veckor. När man tröttnar är det ju bara att byta. Men nog är det lite av ett konstverk, varje prick ditsatt var för sig i noggrann precision.

Extra kul för en fiskare som mig själv är ju att de ser ut som såna blänken man ismetar med, ja eller abborrmepsar för den delen…

Eller vad säger ni…? 🙂

Ja jag älskar dem! Kommentera dem gärna på min insta @linda_lindorff nyfiken på vad ni tycker!

Kram Linda

Läs om vår kommentarspolicy