Kärleksbrev – redan innan programmet sänts!

Imorgon är det dags för bönderna att visa upp sig i teve – då sänds första avsnittet sv Bonde söker fru och alla årets bönder presenteras på dess gårdar. Det häftiga är att flera av dem redan nu fått kärleksbrev – innan programmet sänts! Det är minsann ettvbra tecken! Och givetvis är det rätt att skriva om man redan efter att ha sett bilden och läst min beskrivning känner att det är rätt. Vi har otroligt bra bönder i år också. Kloka, passionerade, snälla, naturälskande och superheta bönder!

 

 

Två av de bönder som redan fått ett gäng brev är Simon (övre bilden) och Per! Vilket jag också kan förstå för det här är killar man lätt blir kär i. Läs mer om Simon här – och Per här. Alla de andra kan ni också läsa om på min instagram och här på bloggen.

Imorgon kl 20.00 på TV4!

 

Läs om vår kommentarspolicy