Han är Mc Dreamy!

Den här mannen är verkligen bondevärldens Mc Dreamy. En smartSmart, snygg, charmig framgångsrik man som älskar djur, samtal, skogen, matlagning och att plocka svamp. Han har raskatter, massor av vackra hästar och den mest otroliga gård bara 45 minuter från Stockholm. I likhet med tv-världens Mc Dreamy är han också läkare – förvisso djurläkare men ändå 🙂 och.. har sin egen praktik på gården. Jag kan förstå att han nästan verkar för perfekt och att det kanske gör att man inte vågar eller ids skriva för man tänker att han ändå får så många brev att det inte är lönt – men tro mig, han är rätt oförutsägbar när det gäller tjejer. Han söker den rätta och kan inte och vill inte beskriva henne med ord. Han tro på kemi och att det ska kännas rätt. Och det kan man inte veta innan vem det är… så ta chansen! Våga! Det kan vara just du som är den rätta!

Skriv till årets bönder – https://link.tv4.se/BONDE

 

 

Se Bonde söker fru – Casting 2018 HÄR

Läs om vår kommentarspolicy