Bonden Stefan och Hanna har gjort slut

Bonden Stefan och hans fina Hanna har gjort slut. Jag är både ledsen och chockad. Det här trodde jag aldrig. Stefan och Hanna skulle vara för evigt. Allt annat känns konstigt och fel. Jag har precis pratat länge med Stefan och detta är ett gemensamt och genomtänkt beslut. Hanna har flyttat ut. De är fortfarande vänner men kärleken övergick till vänskap och de fann ingen annan utväg än att separera. Jag ska erkänna att jag grät när vi pratade. Jag är så himla ledsen! Åhhhh. Hur kan vacker kärlek bara ta slut! Sedan spelar det ju inte så stor roll hur jag mår men jag vet att många med mig känner likadant och det är okej att sörja. Det är sorgligt. Men.. viktigast av allt är förstås ändå hur Stefan och Hanna mår – och de mår bra. Givetvis har de varit otroligt ledsna och Stefan berättar att han gråtit floder men nu har han rest sig. Gården, djuren och hans son behöver honom – och som han själv sa “livet går vidare”.

Stefan är stark och han älskar livet med allt vad det innebär. Fantastiska Stefan, jag älskar verkligen den här mannen. Hanna också så klart men jag har så klart varit tillsammans med Stefan mer och känner honom bättre. Vi har gjort Fångarna på fortet ihop och en natt på slottet – utöver allt vi hann med i Bonde söker fru.

Ja det är sorgligt, fy så trist, men Stefan sa åt mig att det kommer bli bra ändå det här och jag väljer att tro honom. Det kommer bli bra det här ändå – till slut. Jag hoppas innerligt de båda finner lyckan igen så snart de är redo för det.

Gå gärna in på min insta @linda_lindorff ifall ni vill skicka styrkekramar och kärlek.

Kärlek till er alla.

Linda

Läs om vår kommentarspolicy