Bonde söker fru – dag 1 på slottet!

Fick med mig hela mitt entourage till bondeinspelningen idag – på vackra Sundbyholms slott. Fantastisk dag på många vis men framför allt – det Örby våra bönder får träffa sina brevskrivare för första gången! Vi började dagen med pressplåtning med superproffset Daniel Ohlsson som fotografVi har känt varandra i många år och jobbar ihop med allt från Farmen och Robinson till Trädgårdshjältar, Farligt möte och Bonde söker fru. Otroligt duktig fotograf. Ett annat superproffs är förstås min vän Mia Högfeldt som allt får mig att se så tjusig ut. Hon underbara tokan vid min sidan här nedan.Mia min Mia.. 🙂Kul att ha gullisarna med! Jacob kommer senare ikväll så vi kan äta middag ihop efter alla inspelningar är klara.

Underbar första dag – och kväll! Kan tyvärr inte visa er våra bönder än då vi vill hålla hemligt vilka av de 8 vi följer på Bonden på TV4 i höst och vilka som är med i Kärlek åt alla. Men lovar att imorgon bjuda på åtminstone lite bondehänder… och kanske några skor 🙂

Häng med här så kommer ni få se mera.

God natt!

Läs om vår kommentarspolicy