Vår bröllopsdag!

Bröllopsdag! 💞 idag firar vi 9 år som gifta. En lyckans dag. Tänker på allt som hänt sedan jag mötte honom och hur mycket han gett mig – kärleken, barnen, lyckan och förmågan att njuta av varje dag. Innan Jacob var jag rastlös och ständigt på jakt efter kickar. Jag utmanade ödet gång på gång i jakten på spänning och utmaning men hela tiden med en känsla av otillfredsställelse. När jag mötte Jacob föll allt på plats. Jag visste det så fort vi möttes. Kärlek vid första ögonkastet. Det är en ofattbar känsla. Jag minns det som igår. Jag är så otroligt tacksam. Jacob förändrade mitt liv, han fick mig att förstå vad lycka är och han gav mig barnen. Lugnet. Han är kärleken i mitt liv. Min Jacob. Ingen har betytt mer för mig. Nånsin. ❤️

Vi blev fint firade av vår familj igår och hade en underbar dag tillsammans. Tack också för alla grattis och lyckönskningar på instagram!

Läs om vår kommentarspolicy