Sverige och Brasilien i final!

Vilken match! Vilken lycka! Herre Gud jag skrek rakt ut på tåget när Sverige gjorde mål! Så jäkla underbart!

Hade så klart velat se matchen med älsklingarna hemma men vi är mitt i inspelning av Bonde söker fru så jag fick se det hela på tåget…

Bonde söker fru stoppade förvisso inspelningen under själva matchen så alla skulle kunna få se den men jag skulle hem så jag fick se på tåget. Så spännande match! Sååå kul detta. Ska erkänna att jag faktiskt började gråta mitt i glädjeruset. Så rörd, så stolt, så himla glad! Innan VM drog igång fick jag frågan av en reporter hur jag trodde det skulle gå och jag svarade att jag hade en känsla av sommaren -94… vädret var första tecknet på det. Och att frågan i år är bara vilken färg medaljen skulle ha, brons, silver eller guld…

Nu drömmer jag mig bort lite och tänker att det baske mig kan bli guld! Vi vinner på lördag mot England eller Colombia, sen semin mot Kroatien (eller Ryssland) och sen vinner vi finalen mot Brasilien!! Tjoho!

En bit kvar förvisso 🙂 men nog börjar det darra lite i knäna..

Sverige är bäst!!

Läs om vår kommentarspolicy