Sanna Nielsen – Mitt sanna jag – storslaget glittrande och sanslöst bra!

I fredags var det äntligen dags att få se Sanna Nielsen på hamburgare börs. Missade premiären då jag var sjuk och har sedan dess bara väntat in rätt tillfälle. Denna kväll med Susanne Histrup och våra män – dubbeldejt 😘

Recensionerna har ju varit lysande så förväntningarna var så klart höga – och vi blev inte besvikna. Jösses vilken show! Se några klipp nedan så förstår ni.

Showen slutar på börsen i mitten av april men läste i tidningen i helgen att hon nu åker ut på Sverigeturné så än finns chansen att få se det.

Länge sedan jag piffade mig så det var också kul att få en anledning att göra 🙂 Jag är så imponerad av Sanna på många vis men framför allt är hon en våra främsta sångerskor och att höra henne sjunga så här är verkligen en upplevelse.

Läs om vår kommentarspolicy