Premiär för Gröna Lund!

I helgen öppnade Gröna Lund för säsongen och vi fick en fantastisk dag där med goda vänner. Så klart väldigt poppis att gå hit när det just har öppnat så det var rätt långa köer men vi hann ändå med mycket – och hade så himla kul! Älskar Gröna Lund.

Lykke och en galet stor sockervadd… 🙂

Vi är på Gröna Lund flera gånger varje sommaren faktiskt, tycker det är så kul. Inte bara för barnen. Jag gillar att det är så välskött och snyggt – och städat – och framför allt för att man alltid skrattar mycket och får känna äkta åkpirr i kroppen.

Härlig bild från förra sommaren men berg och dalbanan Twister i bakgrunden – Dicte ville så gärna åka men var då ännu var för liten. Nu däremot är hon lång nog och gissa om hon var nöjd när hon fick åka Twister med de stora tjejerna – underbart att se.

Liten Wilhelmina… ja många fina minnen från Gröna Lund genom åren.

Julia, Lykke och Dicte i nya skepnader 🙂

Ja lyckad premiär, även om vi inte vågade oss till Snake… det får bli nästa gång 🙂

Läs om vår kommentarspolicy