Nu har jag äntligen fått lite härliga bilder från Susanne och Per-Olov. De skickade dessa bilder till mig igår – titta så fina de är!

Jag passade så klart på att fråga Susanne och Per-Olov några frågor…

Linda: Grattis än en gång!! Hur var bröllopet???

Susanne & Per-Olov: Helt fantastiskt underbart! Fyllt av kärlek och glädje! Solen sken, tärnorna var vackra och prästen bidrog med en lättsam och skämtsam anda.

Linda: Ja tänk, så underbart! Var ni nervösa?

Susanne & Per-Olov: Ja, precis innan och när vi gick uppför kyrkogången. När ringar växlats fanns inget av det kvar – bara närvaro, lugn, glädje och kärlek.

Linda: Så hur känns det nu att vara gifta?!

Susanne & Per-Olov: Helt underbart! Vi är fortfarande kvar i ruset efter denna fantastiska helg och dagarna efter tillsammans med våra familjer. Festen var fantastisk – vilken stämning! Vilka underbara människor vi har runt oss, inte minst de som stöttat och hjälpt oss innan, under och efter bröllopet.

Linda: Per-Olov, vad tänkte du när du stod i kyrkan med Susanne bredvid dig? Susanne, vad tänkte du?

Susanne & Per-Olov: Tänkte….vi hade full koncentration på bröllopsakten och var närvarande till varje ord och ton. Jeanette Lewalds sång rörde oss till tårar (Du är allt av S Aldén). Pelle säger att han också tänkte på vilken fantastiskt vacker kvinna han hade bredvid sig 😉

Ja nu är de vigda och lyckligare än någonsin, visst är det fantastiskt! Passa på att önska dem grattis och lycka till här ifall ni vill så ser jag till att de går in och läser det. Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: