DSC_0039

Här kommer en liten smygtitt på min fina helt unika galaklänning. Det känns så fantastiskt kul att jag i kväll kommer att ha på mig en klänning som två av deltagarna i nya programmet “Hela Sverige syr” gjort åt mig. En så fin och kul överraskning! Känner mig lite som Askungen.

DSC_0037

De har jobbat med den på nätterna, eftersom de haft fullt upp med inspelning på dagtid, och de har sytt fast varenda paljett och pärla för hand. Helt fantastiskt! Jag är så stolt och den är en sådan stor ära att få bära den ikväll. Läs hur det gick till när de bestämde sig för att sy den HÄR.

Nu hoppas jag bara att jag kan bära upp den så fint att tjejerna som sytt den blir lika stolta som jag 🙂

Om jag lyckas med det får vi se på galan ikväll!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: