åå

Just nu gruppdejtar våra bönder för fullt på tv och jag sitter och njuter. Andra gången jag ser programmet. Jag tycker att bönderna är så fina! De kämpar så bra. Erik har det ju lite svårt när det kommer till flörtandet och uppvaktningen men vad gör väl det när han är så duktig på allt, godhjärtad och så här galet söt 🙂

Nog måste han bli bättre på att lyssna och uppvakta tycker jag men annars får väl  att tjejerna ta lite initiativ ifall de är intresserade… Faktum är, och detta är förstås lite skvaller… att Erik egentligen inte heller vill flörta. Han gillar när tjejer, som han uttryckte det “plockar upp” honom… 🙂

Frågan är bara ifall det är den sortens tjejer som han bjudit in till sin dejt. Om det inte är det… då finns det ju risk att alla bara går omkring och väntar på att någon ska ta första steget. Hm. Här får vi jobba lite tror jag. Men än en gång – så söt han är denna Erik. Eller vad tycker ni?

ööö

Och det här charmtrollet då, vad tycker ni om honom?

Jag vet att vissa reagerat på Jonathans sätt och uttalanden på speeddejten i förra veckans program. På mitt instagram @linda_lindorff har jag fått upprörda kommentarer om han har en ”kvinnosyn från 40-talet” och att han kommenterade tjejernas figurer med uttalanden som ”tight röv” på ett ja sätt som inte uppskattades.. men tro mig – det här är en väldigt bra kille. Jonathan är impulsiv och ärlig och säger ibland saker som kanske inte är helt genomtänkta MEN han är godhjärtat och vill folk väl. Han är oerhört kärleksfull och fin på alla de sätt. Han har svårt att öppna upp sig helt till en början och just nu är det mest en fasad vi får se men håll ut, Jonathan är sååå mycket mer än det ni hittills fått se. Ni som följer programmet att se. Detta är ett riktigt kap.

Lite skvaller om Sebastian – som inte har med kärlek att göra men ändå…

mm

Visste ni att han och hans stora kropp behöver 7000 kalorier om dagen för att fungera. Han äter tex 30 bananer om dagen! För att få i sig så många gör han en shake med 15 bananer på morgonen och en på kvällen. I hallen i hans hus står alltid en stor kartong med bananer – och ja det luktar banan långa vägar. 🙂

Peter – denna förtjusande man. Håll tummarna för att det går bra för honom – han har aldrig haft ett förhållande med en kvinna och han har aldrig varit kär.

Lite bondeskvaller och kuriosa om våra härliga bondekarlar. Låt mig nu höra vad  ni tycker. Här eller på instagram @linda_lindorff

Fortsatt trevlig kväll!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: