45 I morgon bär det av till Sydafrika. Jag och mitt fantastiska tv-team ska spela in ett program om djurens räddare på savannen. Veterinärer och volontärer som vigt sina liv åt att hjälpa djur som skadats av överfall och tjuvjägares fällor. Det kommer att bli starkt och känslosamt men också fint och storslaget med inspirerande människor och bilder från en av världens vackraste platser. Jag har packat det mesta nu och allt känns bra – det är ett privilegium att få göra ett sånt här program det är jag medveten om  men jag ska vara borta 6 dagar – har aldrig varit hemifrån så många nätter på rad – och jag kommer att längta sjukt mycket efter barnen… Jag ska verkligen inte klaga med gud så jobbigt att inte få pussa gullungarna god natt!

DSC_1044

IMG_820378

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: