IMG_5511

Vi har haft några tuffa dagar med prat om tjuvjakt, hemska bilder på lemlästade och sårade djur, gråt och elände. Men mitt i allt detta så finns också det vackra. Jag har varit i Sydafrika flera gånger och det är en av de vackraste platser jag vet. I det här inlägget så fokuserar jag på det som varit härligt, fint och bra.

IMG_5509

IMG_5500

IMG_5589

Sydafrikas storslagna natur och djurliv slutar aldrig att fascinera. Jag hade inte med mig min riktiga kamera så alla bilder ni ser är tagna med mobilen, men nog ser man väl ändå hur vansinnigt vackert det är.

IMG_5528

IMG_5544

Här är det dags att åka vidare och jag har något annat än safarikläder på mig. Jag ÄLSKAR safarikläder med sina jordnära färger, khaki, kamouflage och grova tyger men det är rätt skönt med lite ombyte ibland. Har ni frågor om mina kläder så kan ni lättast ställa dem på instagram @linda_lindorff

IMG_5559

Efter 5 timmar i bil anländer vi till Hoedspruit och detta härliga boende – Raptors lodge. Self catering, dvs inget hotell utan en bungalow med kök så man kan laga sin egen mat. Billigt och väldigt fint.

 

 

IMG_5506

Tillsammans på savannen med teamet och exekutiva producenten Chrille Åkerlund. Chrille och jag har känt varandra i många år och har jobbat ihop med fantastiska program som Djur i fara, När och Fjärran och Farligt möte. Så kul att få göra det här nya programmet med honom, fotograf Jörgen Lindskog – som jag också känner sedan länge. Han var också med på de tidigare djurprogrammen. Mitt dream team med andra ord. Det kommer att bli fantastiska program det här. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: