Sanningen bakom Sebastians trippelkyss

Det har varit en himla rabalder kring det här med Sebastians hångel och trippelkyss. Tydligen eskalerade det förra veckan då jag var i Sydafrika. Det pratas om kroppsfixering, att produktionen hetsat honom och att det blev dålig stämning bland tjejerna. Nåja, jag pratade länge och väl med Sebastian igår så låt oss nu reda ut detta ordentligt.

1. Kroppsfixeringen.

Sebastian får kritik för att han valt en dejt där de ska basta och att han säger att det är ”kul att få se deras kroppar också”.

Vissa säger att det måste vara TV4 som valt dejten så att det ska bli mycket naket och sexigt.

Sanningen:

Alla bönder får själva välja vad de ska göra på gruppdejten. Sebastian ville basta för det brukar han själv göra efter att han tränat och då de hade lite styrketävlingar på dejten tyckte han att det skulle kännas trevligt och naturligt. För honom är det heller inget konstigt att gå utan kläder. En kropp är bara en kropp – med olika former och olika mycket muskler.

IMG_9336

Sedan har han ju de facto sagt att han tycker att det ska bli kul att se deras kroppar – men vad är det egentligen för fel med det? Det kan man väl få tycka utan att för den skull var sliskig. Sebastian är ju dessutom en kroppsbyggare, Sveriges näst starkaste man, en kille som tävlat i Stongman, och han tänker så klart mycket på fysik och kroppsform. Det är en del av hans liv. Till hans försvar så kan jag också säga att JAG VET att utseendet inte är det viktigaste för Seb, långt ifrån, han är en mjuk och varm kille som gillar kvinnor som är snälla, omtänksamma och tycker om djur och natur… Sen om han attraheras av det yttre så är det ju så klart ett plus. Vem tycker inte det?

mm

Jag tänker i bland att det nog finns en del fördomar kring killar som Sebastian. Man ser alla muskler och en rakad skalle och tänker att de nog är tuffa, grabbiga, hormonstinna. Lyssnar på hårdrock och lyfter vikter i grå kall träningslokal och gillar krigsfilm – typ. Allt detta bidrar till skriverierna och tittarnas känslor kring det här med pussarna och det avklädda bastubadet. Hade det varit Erik istället är jag rätt säker på att det inte blivit så här mycket rabalder.

Hur det nu är med fördomar och annat så kan jag i alla fall säga att när det gäller just Sebastian så är en riktig mjukis! Han är stor – men mjuk, skulle inte kunna göra en fluga förnär. Han är killen som gråter när en kalv föds. Fnittar av förtjusning över något gulligt en tjej skrivit eller behöver en kram av mig för att han är lite nervös inför en dejt. Inte att någon råbarkad tjejgalen tuffing.

2. Produktionen hetsade Sebastian till trippelkyssen.

Det står i tidningen att produktionen hetsat Sebastian till att kyssa alla tre tjejerna och att det var lite konstig stämning i gruppen.

Sanningen:

Kyssarna var Sebastians egen idé. Den som vann skulle få en kyss av honom i belöning – mest som en kul grej men också för att det skulle kännas lite som dejt. Något kul och lite flörtigt. Att sedan tre tjejer fick samma resultat var ju inget han räknat med men så blev det. Och Sebastian är rättvis, när det är tävling så ska man inte fuska. Så han kände ju att det rätta var att alla tre tjejerna skulle få sina pussar. Han kände också av att det ändå blev lite konstig stämning så han ville vänta lite med pussarna och basta först. Någon i produktionen påminner sedan om pussarna, inte tvång eller hets, utan frågar hur han vill göra med pussar. Han känner att han så klart ska hålla vad han lovat och gör slag i saken och delar ut pussarna. Även om han kände att det var lite konstig stämning. Jag frågade Seb om han någon kände sig tvingad eller hetsad och då sa han nej. Hade Sebastian velat strunta i pussarna så hade han kunnat göra det. Och… hade någon av tjejerna INTE velat ha sin puss så hade de bara kunnat säga det. I det här programmet tvingas inte saker fram, det behövs inte. Känslor uppstår ändå.

I de kommande programmen har Sebastian en väldigt stor roll, det händer mycket på hans gård. Jag kan inte avslöja något men har ni läst det här så kommer ni att nicka och förstå när ni ser vad som händer.

Vill också passa på att tacka er alla som tittar på oss – ni är rekordmånga! igår var det igen över 1.2 miljoner bonde söker fru-entusianster som bänkade sig framför teven för att följa Sebastian och de andra. Det är väldigt kul tycker jag, att ni är så många som bryr er.

Kram Linda

ps En helt annan sak – på webben kan ni se mer av Seb när han berättar om varför han måste sluta att tävla i Strogman…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: