CANCER GALAN  TILL N÷JET O KLICK

Tillsammans mot cancer – ja i går var det direktsänd gala på Cirkus i Stockholm. Jag har tidigare år tackat nej för att jag känt att det är för känslosamt – det är så oerhört starkt och sorgligt och jag gråter så lätt. Sitter man hemma i tv-soffan är det lättare på något vis, att få gråta tills man skakar och sen gnugga tårar på en handduk.

IMG_6061.JPG

Men i år bestämde jag mig för att gå dig – för att visa mitt stöd. Jag tycker att det här är så oerhört viktigt – så det är klart att man måste orka gråta, orka bry sig, orka känna. Jag var glad när jag kom dit igår och även om det blev precis så som jag trott – jag bröt faktiskt ihop – så är jag ännu gladare idag. IMG_6062.JPG

Galan drog in drygt 88 miljoner kronor till cancerforskning – det gör skillnad. Och alla som igår tittade på de starka porträtt av drabbade som visades i programmet, och därefter bestämde sig för att bli månadsgivare – ni gör skillnad. Cancer är en fruktansvärd sjukdom och vi måste hjälpas åt och göra det vi kan för att bekämpa den.

IMG_6077.JPG

Så många tårar och så mycket smärta – men också alla dessa underbara starka människor som sprider hopp – tack alla ni som hjälper till i kampen mot cancer och som gör att man inte tappar hoppet. Cancer drabbar så många, så ofattbart många. Kvällens insamling var rekordstord – och dessa pengar till forskningen gör skillnad. Mina ögon svider fortfarande av alla gråt och men jag känner värme och hopp. Jag är så glad att jag var med i går och på nära håll fick se alla människors engagemang i kampen mot cancer. Tillsammas mot cancer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: