25Jag har precis sett det kommande avsnittet av Bonde söker fru som sänds nu på onsdag. Jag har gråtit, skrattat och känt så mycket. Det är ett underbart program av många anledningar men det främsta är så klart att där finns kärlek.

I det här programmet så har det gått ett tag sedan vi sist sågs, det har hunnit bli höst och mycket har hänt. Jag besöker alla bönder för att se om kärleken överlevt och hur deras relationer utvecklats och i år är det mer känslosamt än nånsin.

IMG_9369

(Bild från i somras med två av mina kollegor – Helene Kravet, efterbearbetningsproducent, och Mia Högfeldt, sminka och stylist.)

På en av gårdarna kan jag inte sluta att le. Att vara där är som att bli inbäddad i lycka. Vi pratar och jag tänker på vårt första möte och på hur mycket den här mannen har förändrats. På onsdag efter programmet har sänts kan ni läsa om det här på bloggen. Ni ska först få göra er en egen bild av allt som hänt.

IMG_9327

På en annan gård är det skratt från början till slut. Hjärtliga glada skratt – och förälskade fniss. Det är så gulligt att se de här två, jag tror på de här två. På onsdag efter programmet ska jag avslöja hur det gått för dem – och det är en stor förändring som skett.

Att vinna vänskap är också något fint även om jag vet att alla våra bönder så klart hellre vill ha en kärleksrelation än en ny vän. Men det blir inte alltid som man tänkt sig och på en gård är det vänskapen som slagit rot, inte kärleken. Men den här killen har också förändrats otroligt mycket. Läs mina tankar om det på onsdag…

IMG_9347

IMG_9346

Sist men inte minst – en kärlek så överrumplande och tydlig att den får mig att gråta. Gråta gråta och gråta. Jag grät faktiskt så mycket när jag var där att min jacka blev blöt. Vet inte varför – kärlek lika stor finns på andra gårdar – men det är något här som gör att jag inte kan hålla tårarna tillbaka. Jag ska fundera på vad det är och se om jag kommer fram till något – till på onsdag…

bl1-1024x1024

Ja det kommer ett sista väldigt vacker program på onsdag – och jag vet att ni kommer att se det. Man behöver se det för att kunna landa i allt som hänt under den här nionde säsongen av Bonde söker fru.

bl2-1024x768

Efter det, den 22 dec, kommer ett extra ny inspelat program med återblickar där jag träffar några av alla de tidigare bönder som varit med – som fått barn. Jag åker runt och pratar med dem om kärlek, gosar med deras underbara så bäbisar och framför allt… fascineras över alla dessa fantastiska kärlekshsitorier som lett till bröllop och 9 helt galet söta fina härliga små bondebarn!

Det får ni verkligen inte missa 🙂

Ha en underbar dag! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: