seb

Vår stora härliga bonde Sebastian nu slagit till och friat till sin nyfunna kärlek Petra! Vilken lycka! Se på bilden som jag fick på sms!

De här två är helt perfekta för varandra och jag är så oerhört glad för deras skull! När jag gratulerade så passade jag så klart på att fråga hur det gick till och om han inte var nervös….

– Jag var jättenervös innan men jag sa de magiska orden och hon svarade JA direkt.

Sebastian berättar för mig att det hela hände i söndag på Petras födelsedag då de var ute i en park i Stockholm. Sebastian friade och svaret blev alltså ett ja, utan minsta tvekan. Sebastian och Petra har inte varit ihop så länge men jag tycker verkligen att det här var helt rätt. Deras kärlek är så tydlig och stark. De blev kära i varandra vid första ögonkastet och sedan deras första dejt har de aldrig tvekat. De har hängett sig totalt och utan hämningar. Här finns inget spel eller de känner ingen anledning att gå försiktigt fram. De vet att ödet fört dem samman och det var meningen att just de två skulle finna varandra – och jag känner likadant. De här två personerna är som gjorda för varandra. Deras totala kapitulation inför kärleken berör mig och jag känner stor lycka idag. Extra roligt är det förstås att även kunna berätta för er att det kommer att bli bröllop – när är inte bestämt men Sebastian säger att det kommer att ske inom ett år. Tjoho!

Så snart har ännu en underbar bonde fått sin fru – och ingen kunde vara gladare än jag. Grattis älskade ni!

Vill ni skicka lyckönskningar till Sebastian och Petra så kan ni göra det här, eller på mitt instagram @linda_lindorff.

Tänk att vår största bonde någonsin nu funnit den största kärleken – underbart!

mm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: