645@70

Det här är ju inte klokt! har precis fått veta att de fantastiskt fina paret Peter Karlsson och Helene Johansson har förlovat sig! På mitt instagram @linda_lindorff kan ni se bilden som de skickade på sina fina ringar. Jag är så oerhört glad för den här mannens skull! Och för lika fantastiska Helenes skull förstås. Vilket underbart par. Jag är så lycklig för deras skull!

Unknown

Så här skrev jag inför gårdagens avsnitt, och då visste jag ännu inte om någon förlovning…

“Peter och Helene är det första paret jag hälsar på. Jag möter en man som förändrats så otroligt mycket. Det är verkligen påtagligt. När jag träffade Peter första gången så skrattade han lite nervöst efter varje mening han sa, han pratade ömsint om kärlek men utan att han någon erfarenhet av den, och hans självförtroende när det gäller kvinnor var dåligt. Nu möter jag en man som strålar av lycka och trygghet och som talar om kärlek på ett sätt man bara kan när man själv upplevt den. Peter har funnit den stora kärleken och han har fått ett nytt liv tillsammans med sin Helene. Deras lycka är så strålande, så stark och på något vis självklar. Peter, som aldrig i sitt liv fått känna kärlek, som aldrig vaknat upp med en kvinna vid sin sida, som aldrig fått kyssen av någon han tycker om och som trodde att han gått miste om sin chans att någonsin fått uppleva förälskelse, har nu den mest underbara kvinna vid sin sida och är lyckligare än någonsin tidigare. Peter är kär! Och Helene är kär i honom. Det här är en av de finaste kärlekshistorierna någonsin i Bonde söker frus historia. Det är som en saga.”

Att denna saga nu fortsätter med förlovning och ett bröllop är ju bara helt otroligt. Det är ju banne mig så man får nypa sig i armen nästan, så overkligt bra och lyckligt! Sagolik kärlek som varit helt oförutsägbar. Underbart!

LÄS MER OM DERAS KÄRLEK – HÄR.

Nu avslutar jag detta med att än en gång önska ett stort grattis! Och nu ser jag fram emot två fullkomligt sagolika bröllop redan nästa år!

För då kommer både Sebastian och Peter att gifta sig med var sin kärlek – bonden får äntligen sin fru – och ingen kunde vara lyckligare än jag. 🙂

ps ser att det redan börjat trilla in grattishälsningar på instagram – läs dem – de är så fina!

Vill ni också ge detta underbara par era lyckönskningar så kan ni göra det här eller på instagram @linda_lindorff.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: