DSC_0724

Vilket fantastiskt julväder det har varit! På julaftonsmorgonen fick barnen nya skridskor som morgongåva och vi åkte till Lidingövallen för att prova dem. Det var strålande sol, minusgrader och då vi var tidigt ute hade vi till en början hela isen för oss själva.

Och visst har jag fått en fin mössa i julklapp!

Dunjacka – Woolrich, vantar – Lovika, sticka tröja – KappAhl, mössa – Barts, byxor – Acne, skor – Sorel

DSC_0716

DSC_0707 DSC_0735

Det var första gången barnen åkte för säsongen så det tog ett litet tag innan de fick upp fart men de tyckte det var så roligt! Jag blir också så glad när jag märker hur ivriga barnen är när det gäller alla aktiviteter. Det låter kanske som en självklarhet men nog finns det barn som hellre kollar film och spelar på ipads än åker skridskor och skidor- och även om jag tycker att barn så klart ska få kolla film och ipad ibland så blir allt sånt så mycket roligare när barnen är helt slut i kroppen efter att ha gjort något aktivt, spelat tennis, gjort en snögubbe, åkt skidor eller skidskor. Det gäller ju faktiskt inte bara barnen…

999

 

765 - version 2

Jag älskar sånt här! Så mycket godare att äta julmaten efter en timme på skridskor eller en härlig långpromenad. Allt är så mycket skönare om man hittar på något ute – innan man sedan går in och myser. Jag var rätt duktig på skridskor förut men nu känner jag minsann att jag blivit lite fegare 🙂 men roligt det är det i vilket fall -riktigt riktigt roligt!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: