IMG_0096

Varje dag skrattar ett barn cirka 400 gånger. Barn som är drabbade av cancer har ofta nära till leken och skrattet trots den svåra situation de befinner sig i. Men sjukdomen och behandlingen är smärtsam, så stunderna är många när skrattet är långt borta. Idag är det internationella barncancerdagen och vi går samman för att skänka glädje, skratt och hopp till de hjältar som kämpar för livet mot sin cancer.

DSC_0003

Ett vänligt leende och ett gott skratt ger så mycket. Visa ditt stöd genom att #delaettskratt med en skojig eller glad selfie, eller skrattfilm, och skänk 50 kronor till barncancerforskningen genom att SMS:a HOPP till 72 900.

Vi har mer info och samlar bildflöden på www.delaettskratt.se

liint

Idag tänker jag på er som kämpar. Cancer är en fruktansvärd sjukdom och vi måste göra allt vi kan för att bekämpa den. Tillsammans kanske vi kan lyckas. Jag tror det. Jag hoppas det. Innerligt mycket.

Kärlek och kraft till er alla! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: