DSC_0293

Alltså idag har de Mellofest på dagis och Wilhelmina ville se ut som en rockstjärna, well jag tycker minsann hon lyckades bra 🙂 Så himla cool unge! Hon har fixat stilen helt själv, hatten är en solhatt som vi till henne köpte i Kambodja, byxorna ett gammalt köp från HM. Hennes favoritlåt är Groupie, så T-shirten skulle ju givetvis vara vit “som den Samir har och drar i hela tiden”.

DSC_0317 DSC_0296

Boan är en Schlagerpresent från Pretto PR som jag fick tidigare i år och som de nu har bland sina “utklädningskläder”. Halsband och armband har hon hittat bland mina smycken men jag kunde bara inte säga nej när hon frågade. Det gröna är allt så ett armband som kommer från Sif Jakobs som hon valt att han som halsband. Kreativt ju, och snyggt 🙂

DSC_0302 DSC_0298

Nagellack, tja, okej då. Wilhelmina är helt ointresserad av nagellack och sånt men hon gillar färger, så när hon sa att hon ville ha färg på naglarna, ja då fick hon det. Så klart. Andra handens naglar är lila 🙂

DSC_0326

Glasögonen är Tiger – för små för mig, perfekta på det här lilltrollet.

DSC_0303

DSC_0327

Underbaraste finaste bästa Wilhelmina! Längtar redan efter att hämta hem henne!

Hoppas ni alla får en lika härlig och glad dag som Wilhelmina!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: