DSC_0402

Min lilla Lykke är inte så liten länge! På lördag fyller hon 7 år. Finaste gumman min. Så klok, så snabb med att lära sig allt, så rolig och så himla snäll. Och så önskar hon sig ett luftgevär, bara en sån sak 🙂

DSC_0396

DSC_0384 DSC_0386

Tänk vilken kärlek man får uppleva som mamma och pappa. Kärleken man får och kärleken man känner inom sig. Det går inte en dag utan att jag tänker på det. Jag är så oerhört tacksam. På lördag ska vi fira vår äldsta dotter och jag längtar. Minst lika mycket som hon. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: