IMG_9718

Hästbonden Pontus Hugosson har redan får 350 brev – och det innan programmet där han presenteras ens har sänts. Helt otroligt, det har aldrig hänt! Jag har förvisso skrivit om honom på bloggen och instagram @linda_lindorff och hans bild har varit i tidningen och det räckte tydligen för redan nu har han alltså fått rekordmånga brev. Lite misstänksam blir jag ändå för de som skrivit vet ju egentligen inte nog mycket om honom… men men i kärlek ska man ju våga chansa och de tjejer som redan skrivit har väl fått den rätta känslan, hoppas jag 🙂 Ikväll sänds första avsnittet av Bonde söker fru – presentationsprogrammet – och då får ni veta mer om honom.

Bonde söker fru ikväll 20.o0 i TV4

Aftonbladet skriver förstås om detta och “Breven rasar in till TV4-bonden” och artikeln hamnade direkt överst på mest lästa. Finns en visst intresse för den här pojken minsann. 🙂 Han är värd all uppmärksamhet, det är en fin kille detta. Läs mina egna ord om honom HÄR.

Imorgon får vi också veta hur många som tittade på programmet, alltid spännande. Tills dess – sov gott!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: