DSC_0873

Det är helt otroligt vad mycket vad något så enkelt som tid på tu man hand kan göra för kärleken. Jag och Jacob  har varit tillsammans sedan 2004, vi har tre barn ihop och vi är väldigt lyckliga – både som par och som familj. Vi har roligt ihop och vi är bästa vänner men där finns också något mer, det där lilla extra som gör att man känner sig kär. Det är en känsla man aldrig får ta för given. Jag tror att man måste underhålla kärleken – och att just tid tillsammans är en stor del i det. Det är inte alltid så lätt att få till när man har barn och jobb och hem att sköta men det är värt att försöka. Om så bara ett par timmar på kvällen efter barnen somnat. Jag har insett att ju mer jag och Jacob är tillsammans desto starkare blir kärleken. Så nu efter ett par dygn tillsammans i Palma svävar jag på moln. Jag känner mig nykär och lyckligare än på länge.

Vi älskar att vara med våra barn, över allt annat, men vi insåg nu också vikten av att få vara tillsammans på tu man hand. Det måste finnas tid även för vår egen relation. Vi brukar få till ett par dejter i månaden av någon form men det var över två år sedan vi reste nånstans utan barnen och vi var lite oroliga innan att vi skulle sakna dem för mycket. Och visst saknade vi dem men de var här hemma med mormor och hade det hur bra som helst så vi kunde slappna av och bara njuta av den mest fantastiska kärleksweekend. Jag är så otroligt tacksam för all den kärlek jag får av Jacob och det är just den kärleken som gör att jag har så mycket kärlek att ge tillbaka.

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: