paps

Ja nu äntligen är det dags för mig att dela ut kärleksbreven till våra bönder! Inspelningen har pågått sedan i fredags och det är verkligen otroligt kul! Två bönder har jag träffat hittills, Markus och Daniel, och de har verkligen blivit överväldigade av sina brev…

ew

Här är jag på väg till Daniel…

Jofama fashion Kenza skinnjacka, Newhouse, Filippa K, Zara ripped jeans, Louis Vuitton, Rolex rootbeer vintage

op

…och idag var det Johnnys tur. Jag åkter ner till Skåne tidigt i morse och hade sedan en fantastisk dag med den här mannen. Han har fått tredje mest brev i år så det är ju uppenbarligen inte bara jag som är förtjust i honom. 🙂

yu

Dagens team – ett dream team 🙂 Det här är killar jag jobbat med i flera års tid, Ulrik fotograg, Schubert på ljud och Fredrik längst ut på kanten som är inslagsproducent.

jj

Dagens outfit – en färgglad historia med:

Trenchcoat från Newhouse, ripped jeans – Zara, randiga flats – HM

Imorgon åker jag till Pontus… jag kommer att uppdatera det mötet på instagram. Missa inte det, killen har fått över 1000 brev! 🙂

Sov så gott!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: