DSC_0098

I lördags bjöd vi hem ett gäng goda vänner på nationaldagslunch. Vi har gjort så många år nu så det börjar bli lite av en tradition.

DSC_0103

Rosévin på kylning. Var nyligen på en vinprovning på vingården Minuty i Frankrike och sedan dess är det just Prestige som är min nya favorit.

DSC_0125

DSC_0092

 Sommarens snyggaste shorts – tycker jag i alla fall 🙂 köpte dessa i St Tropez för ett par veckor sedan. Märket är Ella Luna. Se mer bilder av min outfit HÄR.

DSC_0127

Eftersom väderprognosen visade på lite ostadigt väder så satte vi upp vårt partytält. Detta är verkligen ett bra köp. Vi köpte det på Jula för ett par år sedan för under 2000 kronor och vi har använt det så mycket. Väldigt bra på tex barnkalas, nu senast när Lykke fyllde 7 årmen också vid sådana här tillfällen. Svensk sommar bjuder ju ofta på överraskningar när det gäller väder och ett sånt här tält ger tryggheten att våga duka upp ute även då det finns risk för regn.

DSC_0121

Vi bjöd på grillade toscanska korvar, färsk pasta med hemgjord aubergine – och tomatragú, sallad, riven parmesan och mitt goda valnötsbröd. Det blev en otroligt lyckad och kul lunch. Gästerna kom vid kl 13 och de sista vännerna gick hem strax efter kl 22… det får man ändå kalla långlunch, i ordets rätt bemärkelse 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: