Robinson - Love edition. Episod 30.

Ikväll avgörs det! Ikväll får vi veta vilka av dessa par som står som segrare i Robinson 2015! Det kommer att vara en stenhård, känsloladdad och väldigt dramatisk final. Jag hade själv så ont i magen hela den här dagen att jag nästan svimmade. Av spänning och känslor. Gissa då hur våra finalister känner…

Robinson - Love edition. Episod 30. Robinson - Love edition. Episod 30.

Tävlingen ikväll består bland annat av en hinderbana – och den är både lång och oerhört fysiskt krävande. Kolla bara bilden ovan på Pontus och Denice i träsket så förstår ni…

Dessutom höll det på att gå käpprätt åt helvete då en av deltagarna fick ett finger i ögat under slutkampen. Nageln skar nästan hål på hornhinnan och personen i fråga trodde att hon skulle bli blind. Hon låg ner länge och kunde inte se. Det var så fruktansvärt. Jag trodde verkligen det var kört, det såg så otäckt ut. Att vi dessutom befann oss ute på en ö, långt från sjukvård gjorde ju inte saken bättre. Man blir medveten sådana gånger om hur utsatta alla är under en sån här produktion. Tur är det det då att vi har ett stort läkarteam på plats med två läkare, en akutläkare och en kirurg, plus en sköterska med stor erfarenhet av utlandssjukvård. Hur som helst så gick det rätt bra, tack och lov, men vår finalist hon trodde att hon skulle bli blind och den känslan kommer hon nog aldrig glömma.

Därefter kommer det att vara ett öråd där de gamla deltagarna får rösta. Detta kommer att bli känslosamt, och tårar kommer att rinna ikväll. Jag vet att många av er har åsikter om just detta med att de gamla deltagarna får rösta men det är ett rätt klassiskt moment i Robinson. Så har det nästan alltid varit. Det som hade varit intressant är att få veta hur det gått ifall ni tittare fått rösta…. Vilka vill ni ska vinna? Berätta för mig här eller på instagram @linda_lindorff.

Ikväll avgörs det – Robinson Love edtion 2015, kl 21.00 i Sjuan. Missa inte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: