öö

Näst sista dagen med inspelning av Bonde söker fru. Strålande sol och kärlek i luften – med andra ord ännu en underbar dag! Imorgon spelar vi in säsongens sista dag och jag vet redan nu att jag kommer att få möta en tokkär bonde och en lika kär tjej. Så vansinnigt kul det är att få vara med när det händer, att få vara med och se när en person blir kär! Jag har verkligen världens bästa jobb!

Topp – by Malina, skor – Superga, kjol – HM

uu

Framför allt vill jag sen berätta en stor nyhet som precis kom till mig – bonden Nils-Olof och hans Carina gifte sig idag i Lerbäcks Kyrka! Det var gjort i all hemlighet och överraskningen blev för många total! Nils-Olof och hans band spelade nämligen i kyrkan och efter det så friade han plötligt och det blev vigsel! Jag har fått det hela berättat av glada ögonvittnen som var där för att se konserten 🙂

Stort grattis önskar jag och hela redaktionen! Ni två  är som gjorda för varandra och det är så oerhört kul att nu få veta att ni gift er! Att få såna här nyheter mitt under pågående inspelning är extra kul – man blir påmind om hur väl detta program verkligen fungerar 🙂 Jag är så innerligt glad för er skull. Ni är så fina tillsammans och har hittat det där speciella sättet att älska på där allt känns naturligt och vackert och där man får vara precis den man är. Att Nils-Olof är klädd i favoritt-shirten, jeansshorts och hatt är ett fantastiskt bevis på just detta. Ni är underbara!

Puss på er! Grattis! Längtar efter att få träffa er igen den 23 augusti!

Kramar Linda

ps här kan ni läsa om när de fick sin son 🙂

Regram @ida_feldt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: