t2

Jag har förstått att det var väldigt uppskattat när jag lade upp bilder från söndagens inspelning av Bonde söker frus 10-årsjubileum – så här kommer några till! 🙂 Här tillsammans med bondehunkarna Stefan, som är med i årets säsong, och så Erik till höger som var med förra året. Om Erik är singel eller inte får ni läsa HÄR.

t1

Vi spelade in i slottparken nedanför Sundbyholms slott och i skuggan av träden som hade vi vår barnhörna. Min favoritplats denna dag 🙂 Här ser ni bland andra Klas och Sandra med deras lille Alfred. Elva små bondebäbisar har blivit till under våra tio säsonger, så fantastiskt, och denna dag var nio av dem på plats. Gissa om jag njöt.

t3

Här är jag tillsammans med Fredrik Halls och Theres lille Olle, bara 9 månader. Vill ni se honom framifrån så gör ni det HÄR. 🙂

t5

t7

Styrketest – för mig gick det inte så bra men bönderna, särskilt vissa av dem, var så klart grymma på detta. Vi hade också dragkamp. Vem, eller vilka, som var starkast ser ni i programmet när det sänds senare i höst. Det kan komma som en överraskning… 🙂

t8 tv4_bonde_2015_linda_0730

Ja det var en underbar dag, ni ser fler bilder från inspelningen HÄR. Min klänning på den här bilden kommer från Maria Westerlind. Hon gör så passande klänningar för sommarfester som denna.

Hoppas ni får en underbar dag.

Kram L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: