bonde_soker_fru_3juni2438-1024x766

I år är Bonde söker fru än en gång nominerat till Kristallen. Det är tredje gången vi är nominerad men hittills har vi inte vunnit så nog är det väl ändå vår tur nu! Det är med andra ord säsong 9 som är nominerad nu, detta gänget som jag står med här. Jonathan, Erik, Peter och Sebastian. Det var en otroligt händelserik och spännande säsong med massor av heta känslor, tårar och dramatik. Efter att ha slängt ut alla tjejer från gården fick Sebastian fick sin älskade Petra – och de förlovade sig redan under hösten – läs mer här!

Snyggingen Jonathan kysste två, flörtade med alla men blev till sist ihop med Ellen och lärde sig älska på ett nytt sätt. Han förändrades under sommaren och enligt honom själv var det till det bättre 🙂 Ellen flyttade in men flyttade sedan också ut… Idag är Jonathan ihop med Josefin – som ni ser här nedan på bild.

IMG_7579

Väldigt gulliga ihop må jag säga. Vi träffades när vi i söndags spelade in Bonde söker frus 10-årsjubileum – Bondekalaset.

Unknown

Bonden Peter och Helene fann varandra och i höstas, bara några månader efter att de träffats för första gången, så slog Peter till och friade. Läs mitt blogginlägg – otroligt romantiskt!  Peter och Helene är förlovade – läs mina tankar här! Och nu, den 15 augusti, så gifte dom sig. Helt fantastiskt. Peter hade innan detta aldrig varit kär eller ens varit ihop med någon – nu är han gift och så lycklig att man får gåshud när man är nära. Det är så ljuvligt att se. Underbart fint par detta.

Bonde söker fru. Säsong VII. Linda Lindorff.

åå-1024x1024

IMG_7586

Så var det då Erik, som han kämpade, med både sig själv och tjejerna. Någon kärlek blev det aldrig men jag är rätt säker på att han satte många hjärtan i brand under hösten med sin småländska charm och vackra blå ögon. Jag träffade honom på inspelningen i söndag och då sa han så här: “Jag är inte tillgänglig men jag är heller inte i något förhållande” Vad nu det egentligen betyder… 🙂 men jag håller tummarna för att det ska gå vägen så Erik också blir riktigt kär och får någon han kan planera en framtid ihop med. Ni som är intresserade hittar honom på instagram här @pilaserik – flörta på bara, till sist blir det rätt. 🙂

Ja det var en händelserik säsong, och tittarsiffrorna visade att ni älskade den. Vi låg på runt 1.3 miljoner tittare i snitt och det var större än alla andra program, på alla kanaler, under veckodagarna.

pp-1024x768

Jag vill också påminna om att kärleken vi fick se förra hösten alls inte är något unikt. Under Bondens 10 säsonger har 9 par gift sig och 11 bondebäbisar kommit till världen. Bonde söker fru skapar liv, ger den största av lycka till både bönder, programledare och alla trogna tittare! Så var försöker jag säga med allt detta – jo så klart att Bonde söker fru banne mig förtjänar en Kristall! 

eer

IMG_7544

images-1 images-2 images Unknown

Personligen älskar jag det här programmet så oerhört mycket. Det är en ynnest att få vara med när kärlek uppstår och att få förtroendet att ta del av människors längtan och innersta tankar. Att få känna sig delaktig i människors lycka. Under dessa 10 säsonger har dessutom jag själv hunnit förlova mig, gifta mig och få tre barn. Jag har varit gravid på inspelning, haft ammningspauser inlagda i inspelningschemat, jag har rest med bäbis för att träffa bönder som fått bäbisar samma år som jag. Jag har gråtit, skrattat, tröstat och lärt känna nya människor. Bonde söker fru är en del av mitt liv. Bonde söker fru är en del av mitt liv.

Runt allt detta finns så många som under alla dessa år jobbat nära och engagerat med Bonde söker fru. Fotografer, ljudtekniker, assar, producenter…. alla engagerar sig, inte bara i programmet utan i de bönder och människor vi följer. Jag lovar att ifall vi vinner, och alla som är på Kristallen, som nån gång jobbat med bonden kommer upp på scenen, då blir lokalen tom och scenen full. Det säger också en hel del om programmet.

Kära vänner – knäpp händer och håll tummarna för att vi vinner! Det är vi faktiskt värda.

Kram Linda

ps Vinner vi inte i år så lovar jag er att jag reser mig upp under direktsändning och går därifrån i ren protest. Så besviken kommer jag att bli. Bonden förtjänar att vinna. Så är det bara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: