IMG_7925.JPG

Lillasyster Wilhelmina fyller 6 år, Lykke är uppe med oss och förbereder för uppvaktning på sängen…

IMG_7924.JPG

IMG_7936.JPG

IMG_7943.JPG
Ja, vår älskade Wilhelmina fyller 6 år idag och det firar vi så klart med fyrverkerier, stora paket och sockerbulle. Grattis fina, snälla, busiga, roliga, påhittiga, gosiga älsklingen min! Idag är det din dag! 💖

DSC_2484

Bästa presenten sparade vi till sist. Wilhelmina fick gå med ögonbindel ner till vägen och där hittade hon det hon önskat sig mest av allt…

DSC_2504

– en cykel. Fina gumman. Hon blev så otroligt glad. Det är så roligt att få ge något till någon som verkligen verkligen blir glad och det blir Minna. Så klart, vem blir inte glad för en cykel, men i Minnas fall gäller det allt. Hon är bra på att visa uppskattning och säga tack. Hon tackar många gånger om dessutom. Hon fick en grå träask av mig att samla alla sina stenar i, och hon blev lika glad för den. Visst en cykel behöver hon mer men hon tackar innerligt och uppriktigt även för golfbollarna i plats och ritpennorna. Sånt älskar jag.

DSC_2457

DSC_2463

Fick den här fina kamouflage t-shirten av farmor och en bärnsten att ha runt halsen. Underbar och glad dag på alla de vis som avslutades med god middag och glasstårta med maränger och jordgubbar. Kalas, det blir det på lördag.

Kram L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: