IMG_2281 (1)

Det är mycket jag inte får berätta eller visa så här innan premiär, tex kan jag inte avslöja vilka som vi kommer att följa i sommar, därför är bilderna något begränsade… Tänker att ni ändå vill se det jag kan visa och fått okej från tv4 med att lägga upp, så här kommer det!

Stefan Hildingsson, en av årets bönder är från Hassela. Han älskar 50-tal och gamla biler – en fullkomligt underbar kille som är en hejare på att dansa. Läs mer vad jag tycker om honom HÄR.

IMG_2305 (1)

En dag på kontoret… 🙂

IMG_2167

På väg till årets yngste bonde. En kille som slagit alla brevrekord – med hästlängder…

IMG_2191

Pontus Hugosson fick över 1000 brev, helt galet och vansinnigt kul förstås. Även om han tyckte att det var nästan för överväldigande stundtals, det tar ju sin lilla tid att gå igenom så här många brev… Men ja, att han går hem hos tjejerna råder det ju inga tvivel om. Han kommer få en spännande höst den här killen, det vill jag lova 🙂

Läs mina egna ord om honom HÄR.

IMG_2323 IMG_2338 IMG_2317

Olle Pallars bor i Järvsö och har världens sötaste små lamm! Han proffsdansar, skrattar underbart och gör egen supergod ost 🙂

Läs mer HÄR.

IMG_2212 IMG_2117

Nere i vackra skåne, bland rapsfält och ängar, hittar vi den här killen…

IMG_2134

Johnny. Han kan prata känslor han, ojojoj, detta är en man som fått många brev från bra kvinnor. Vad som händer här på denna gård får ni se i höst, men det liknar inget annat vi tidigare sett….

IMG_2069 IMG_2077

Och så har vi då Daniel (läs mer här), norrlands egen Don Juan… Nej jag skojar bara men nog är han tjusig, manlig och charmig alltid. Dessutom har han älgar! Hur tror ni det kommer att gå här…?

hhhh

Bonden Stefan spänner musklerna… 🙂

IMG_3882 IMG_3875

Skulle gärna vilja visa massor av bilder på bönderna från i somras men jag får inte det då det ju avslöjar vilka bönder vi följer…. men håll till godo med denna lilla försmak nu så får ni snart mera. Den 23 september kommer premiären av Bonde söker fru! kl 20.00 i TV4. Längtar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: