6

I onsdags fyllde Wilhelmina 6 år och i helgen var det dags för kalas. Förutom 12 goda vänner kom en trollkarl och så Bosse med några gulliga djur från Skansen Akvariet…

4

DSC_2518 (1)

bild%201-2 kopia

Hyfsat väder gjorde att vi reste vårt partytält i trädgården och dukade upp utomhus.

3

uu (1)

1

Wilhelmina ville inte ha tårta på sitt kalas – hon ville ha glass i stora lass med färgglatt strössel, maränger, jordgubbar, gummibjörnar, rån och strutar. Kul att uppfylla sina barns kalasönskningar tycker jag, särskilt då man vet att det kommer bli lyckat. De flesta barn är faktiskt hellre glass än tårta.

på

DSC_2544 DSC_2616 (1)

DSC_2584 DSC_2598

Vilken succé med trollkarlen. Mr Dannyman som han kallar sig var fullkomligt lysande och barnen fascinerades och skrattade som aldrig förr. Så kul. Wilhelmina ficka agera assistent och ja den här trollkarlen är så pass bra att han lyckades göra så att Minna trollade! Kolla här på mitt instagram @linda_lindorff så får ni se – helt otroligt!

13 9

Efter trolleri och lite lekar som bland annat springa med ägg på sked så var det dags för glass! Alla sjöng för Wilhelmina och man kunde riktigt se hur glad och nöjd hon var. Fina gumman min.

10 2 7

Det har blivit lite av en tradition nu att Bosse och hans sötnosar från Skansen Akvariet kommer förbi. Bosse är en god vän och han tycker det är så kul att få visa upp sina vänner boaormen Snoddas, fågelspindeln Imse och så den vita skäggiga ödlan Skäggis.

14

DSC_0308-679x1024

Fler bilder av Bosse och djuren på senaste kalaset när Lykke fyllde 7 år ser ni HÄR.

DSC_0325-679x1024 (1)

8

5

Vattenballongen – alltid en hit, så efter att ha kört dancestopp så var det dags att kasta vattenballonger! Målet var Jacob som spelade en stor stygg drake som vaktade ett godisträd. För att komma åt trädet var barnen alltså “tvungna” att kasta vattenballongen på draken så de skulle få fritt fram till sina godispåsar i trädet. Oj så kul barnen tyckte det var. Underbart.

12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: