IMG_8128.JPG
Idag är det programledarkonferensHufvudsta gård och de flesta av TV4 stora profiler är på plats. Från nyhetsmorgons Tilde, Peter Jihde, Ebba von Sydow, Steffo och Jenny Strömstedt till underhållningens Ernst, Paolo Roberto, Martin Timell, Gunde, Lotta Engberg, Per Lernström och Jessica Almenäs. Väldigt kul för oss alla att få ses, det händer ju inte så ofta, men framför allt väldigt kul att höra våra olika chefer berätta om Tv4s alla planer och visioner.

IMG_8152.PNG

IMG_8138.JPG

IMG_8146.JPG
Peter Jihde är god vän och denna dag även bordsherre. Han fick lite för lite av den goda maten, därav den något bistra uppsynen,. Så då åt han helt enkelt upp min mat. Tycker ändå väldigt mycket om den här mattjuven.

IMG_8127.JPG
Spännande, viktig och upplysande dag. Föreläsningar om tittarsiffror, fyrans nya organisation, vikten av de digitala plattformarna och sociala medier. Väldigt intressant. Men vi har också hört Anton Glanselius prata om TV4knarkare i källaren, Paolo berättade att han har över 200 000 följare på instagram och så vet vi att klippet då Jenny Strömstedt stekte ostbågar fick 1.5 miljoner klick på Facebook. Underbar dag – och än är det långt ifrån över…

kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: