IMG_5509-768x1024

Linda och djurens hjältar sändes i en första säsong i januari tidigare i år. Programmet fick fantastisk respons och på tisdag åker vi till Afrika för att spela in ännu en säsong. Det känns fantastiskt kul och spännande. Jag är så tacksam för att vi får göra detta viktiga program.

lindas-blogg

I likhet med tidigare program kommer vi att berätta om tjuvjakt och arbetet som görs för att stoppa det. Den här bilden är tagen på ett protrack camp i Sydafrika.

IMG_5589-1024x1024

Vi åker först till Kenya och där ska vi bland annat hjälpa traumatiserade elefantungar. Därefter åker vi till Sydafrika – Johannesburg, Hoedspruit och Krugerparken. Där är det lejon som är i fokus. Tjuvskytte är ett stort problem och lejonen är hotade. Vi kommer att berätta om vad som hände när lejonet Cecil sköts i Zimbabwe. Tandläkaren som betalade 400 000 kr för att skjuta detta nationallejon blev en världshistoria och engagerade miljontals människor. Vi kommer att träffa the lionwisperer – en man som sägs kunna tala med lejon och jag kommer att hjälpa honom i hans jobb för att rädda lejon.

IMG_5511-1024x1024

Vi ska filma i vackra miljöer men framför allt ska vi träffa fantastiska människor, eldsjälar som vigt sina liv åt att rädda djur. Ni kommer att kunna följa min resa med bilder och filmklipp här och på instagram @linda_lindorff

Jag vet att ni är många som följer mig som älskar djur så detta kommer ni att tycka om att hänga med på. Det kommer att bli jobbigt och hjärtskärande på många sätt så visa gärna ert stöd. Det betyder mycket.

Klipp från tidigare säsong hittar ni HÄR.

Ha en härlig dag så hörs vi snart igen. Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: