Oj vilka reaktioner det blev efter att det kom fram att Paow, Paulina Danielsson, från Paradise Hotel skrivit ett brev till vår hästbonde Pontus. Vår Facebook-sida har redan över 100 000 besökare och på Aftonbladet och Expressen toppar nyheten på nöjet. Folk engagerar sig väldigt mycket i huruvida Paow menar allvar eller inte och vissa spekulerar i huruvida hon skrivit ett brev eller inte. Jag fattar inte riktigt detta men varför skulle Paow inte kunna vilja skriva ett brev till Pontus. Bara för att hon varit med i Paradise hotel och blivit känd betyder det ju inte att hon inte gillar charmiga snygga bönder och att vara på landet. Hon såg Pontus film på Facebook och blev förtjust, och så enkelt är det.

Hon är ju inte heller direkt ensam om att gilla just Pontus, han har fått över 1000 brev från tjejer av alla de slag, både stadsbrudar och lantliga tjejer, med olika intressen och utseenden och åldrar. Ja det är en salig blandning härliga brevskrivare. Paow är en av dem som hoppas på att få träffa Pontus. Hennes brev är inte så långt men det är gulligt och känns ärligt. Här är det.

kk (1)

I någon artikel jag läste så antyddes det att TV4 bett Paow skriva ett handskrivet brev till Pontus och så är det. Men det är inget unikt för Paow. Då de flesta brev som kommer in är mailbrev så ringer vi runt till brevskrivare och frågar om de kanske kan tänka sig skriva om brevet, för hand, så att det känns lite mer personligt. Detta bara för att vi inte enbart ska dela ut vita A4 ark med mail, utan även en del vanliga handskrivna brev. Paow fick ett sånt samtal. Hon valde dock att inte “skriva om sitt brev” så det blev handskrivet utan tyckte att hennes mailbrev fick duga. Vilket det så klart gör. Vissa bönder tycker det är härligare och mer personligt med handskrivna brev men innehållsmässigt skiljer de sig ju inte.

Så nog förtjänar Paow, precis som alla andra brevskrivare, att tas på allvar. Det tycker åtminstone jag. Jag tänker på filmen Notting Hill där Julia Roberts (Anna Scott) står framför Hugh Grant och säger And don´t forget…I´m also just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her…

Romantiskt ju. 🙂 Kärlek till er alla!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: