IMG_7466

Imorgon är det säsongspremiär för Bonde söker fru och jag svarar som bäst på frågor från alla journalister som ska skriva om detta i tidningarna när det närmar sig.  Givetvis vill jag ju ge er trogna härliga tittare (och följare) först tjing. Så här kommer mina tankar kring årets säsong! 5 frågor och 5 svar. Läs och låt er frestas 🙂

1. Vad kan du berätta om årets säsong?

Det är en fantastisk säsong på alla de vis. Så mycket känslor! På både gott och ont förstås… Det är ett år med mycket skratt, stor attraktion, tårar i massor, svartsjuka, flört, längtan… årets säsong innehåller det mesta.  Dessutom har vi ju supersköna bönder! Attraktiva också. Pontus tex fick rekordmånga brev över 1000 stycken! Det har aldrig hänt förut i Bonde söker frus historia.

IMG_2191

2. Vilka bönder får vi följa i år?

Det kan jag inte avslöja ännu, får inte för TV4, de vill hålla de hemligt ett tag till… men det jag kan säga är ju att de fyra vi kommer att följa är väldigt olika som personer och deras erfarenhet av kärlek skiljer sig mycket. Det är väldig spännande att se dessa fyra i jakten på kärlek. De har så olika sätt att göra det på 🙂 Speciellt en av dem hinner förändras mycket under sommaren. Något som blir väldigt start och som, enligt honom själv, bara var positivt….

  
koko

4. Förra året var det stor dramatik på bland annat Sebastians gård, blir det det i år också?

Ja Gud ja! Ett tag är det så rörigt och så mycket starka känslor att jag knappt kan sova om nätterna. Alltså det var helt sinnessjukt! Trodde nästan att det skulle gå käpprätt åt fanders. Men vad gör man inte för kärleken! Om det nu behövs att man gör drastiska saker för att kärlek ska uppstå, ja då får man väl göra det. Detta är ju lite nytt i Bonde söker fru, att vi går utanför ramarna. Förra året ändrade vi formatet och tänjde på alla gränser för att Sebastian skulle kunna få sin Petra. Nu är de lyckligt kära, förlovade och ska gifta sig nästa sommarar, så ja, vi gjorde rätt, och  kärleken vann!

5. Blir det någon kärlek i år då?

Nu ska jag ju inte avslöja allt men ja det är klart det blir kärlek!! Det blir dubbelhångel, omtumlande och omöjlig förälskelse och framför allt – dundrande, passionerade och superhet kärlek!

Kramar! Linda

Bonde söker fru imorgon 20.00 i TV4 – missa inte det!

Direkt efter programmet kan ni här på bloggen läsa mina tankar om första programmet. Höjdpunkter och missar. 

Vi ses!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: