ly1

I söndags var det Lilla Lidingöloppet här – en otroligt kul och proffsigt arrangerat event som barnen verkligen tycker är roligt. Alla våra tre flickor sprang, för Lykke och Wilhelmina var det tredje gången medan Benedicte var med för första gången. Lykke körde lilla Lidingöloppet, flickor 7 år, medan Wilhelmina och Benedicte sprang knatteloppet. Båda dessa lopp har en sträcka på 1.7 kilometer. Lilla B som ju bara är 2 år sprang med Jacob och även om det var jobbigt stundtals så tog hon sig runt utan bärhjälp 🙂 Kul dag på alla de vis och härlig aktivitet för hela familjen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: