Gruppbild. Foto Daniel Ohlsson slash TV4 (3)Visst var det väl ett fantastiskt program! Så mycket känslosvall, nerver och glädje!

Här kommer min, högst personliga, lista på kvällens höjdpunkter och tabbar!

Höjdpunkter:

1. När Daniel säger till Alexandra “Jag skulle kunna bli kär i dig.” Hela programmet stannar upp. Vad sa han egentligen? Sa han verkligen det jag tror att han sa? Ja, Daniel sa faktiskt så. Herre gud så härligt! Min älskade norrlandsbonde som hela tiden visat sig så realistisk och lite krass blir plötsligt kär vid första ögonkastet! Eller ja, åtminstone visar han ju med all tydlighet att han att känslor tagit över och han släpper hämningarna. Det är ju så att man nästan svimmar! Älskar det! Heja Daniel!

2. Stefans förändring när brudarna plötsligt kommer in. Han sänker hakan, lutar sig framåt, tittar lite snett med förförisk blick och ler. Och bäst av allt, hans röst blir len och sensuell och meningarna lite så där sexigt släpiga. Helt fantastiskt att se. Jag hade ju fått se lite av hans flörtkonster innan men detta var jag inte beredd på. Vilken charmör! Han var så skönt smörig med brudarna – och det märktes tydligt vilka ha gillade bäst. 🙂 Han skrattar mycket, och det går ju också hem hos tjejerna . Han har ju själv sagt till mig att hans knep under speeddejten är humor. Man kan ju inte annat än älska den här killen. Vare sig han kör sin mest sensuella stil, pratar bilar eller tokskrattar. Det ska bli väldigt intressant att se hur det går på gruppdejten…

3. Pontus – när han försöker förstå vad Annie menar när hon säger att deras parnamn tillsammans ju blir Ponnie – och att de ju därför är det perfekta paret för skvallertidningarna att skriva om….  Hur som helst väldigt kul att se om Pontus väljer att ge Annie en chans framöver så vi kan få se Ponnie sida vid sida om Bradgelina i Klick och Hänt Extra. 🙂

Tabbar – och missförståelser…

1. Fina glada härliga Pontus, han kämpar på men med mellanrum att det går åt fanders. Tex när Pontus pratar med en av sina tjejer om hennes hund och frågar vad det är för ras. Hon svarar att det är en tysk spets och Pontus replikerar då att det ju faktiskt mest låter som ett vapen… Men det ska tilläggas att tjejerna verkligen gillar Pontus – jag är inget undantag, han är superhärlig. Han hade det kämpigt under speeddejtandet men det här är en charmig och smart kille som ni kommer att älskar bara mer och mer.

2. Marcus säger mitt under sin speeddejt “Vågar man sitta kvar här?” vad menar han egentligen med det…? Något för mig att ta reda på.

Kuriosa:

1. Marcus är väldigt snabb i replikerna och oerhört rolig att prata med. Det gick lite trögt ibland på speeddejterna men ni ska få se, i nästa veckas program förstår ni lite mer vad som håller på att hända. Stor dramatik väntar…

2. Stefans händer har ni säkert lagt märke till vid det här laget. Stora. Väldigt stora. Faktum är att han har så stora händer att han har problem med att skicka sms… Hans tummar är lite för stora för de väldigt små “tangenterna”. Så när jag smsar honom så ringer han alltid tillbaka, eller som i morse, skickar en bild på ett papper där han skrivit svaren för hand. Underbart. Imorgon kan ni för övrigt läsa mer om Stefan här på bloggen. Då blir det raj raj, höskulledejter och stringkalsonger…  🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: