Gruppbild. Foto Daniel Ohlsson slash TV4

Nu har ni sett det tredje avsnittet av Bonde söker fru och då vet ni också hur det gått på killarnas gruppdejter. Lite gott och blandat skulle man kunna säga – det här är mina favoriter ur kvällens program!

Höjdpunkter:

1. Jag tyckte först att Pontus val av dejt kändes lite för plojig och oseriös men när det väl begav sig så förstod jag hela grejen – snacka om bra sätt att bryta isen på! Det var skratt och glädje utan dess like och stelheten försvann i ett kick. Tjejerna som till en början tänkte på hur de såg ut och vad de sa släppte loss. Ett bra drag av Pontus. Han kämpade stenhårt för att få ikull dem och lyckades, i ordets rätta bemärkelse 🙂

2. Att se Stefan i sitt esse som tuppen i hönshuset på 50-talsmuseet är en sann fröjd! Och tjejerna tycker verkligen han är så het – underbart att se. Pias ögon glittrar när hon pratar om Stefans manlighet och muskler. Alla tycker han utstrålar trygghet, är snäll och vältalig. Han är mannen de väntat på. Hanna håller sig lite i bakgrunden än så länge och man undrar lite när hon ska visa sig och vad hon tycker.

3. Daniel hade jag ett snack med i morse, och så klart pratade vi flera gånger när vi spelade in detta och det som än i dag är så roligt är att han tycker att han flirtat stenhårt och att tjejen som han är mest intresserad verkligen borde veta vad han känner eftersom han ju ändå varit så tydlig. Tjejen han syftar på har förstås ingen aning, hon har inte ens märkt att han flirtat 🙂 Men en sak ska jag avslöja redan nu, Daniel kan om han vill och efter att jag förklarat, gång på gång, att han måste ta i lite mer när jag visar sina känslor, att han måste vara tydligare i sin flört eftersom tjejerna faktiskt inte märkt av någonting, jag då börjar det hända saker. Små saker men som ändå märks, blickar, leenden… ja ni ska få se. Han är ju underbar Daniel. Så mogen och ärlig.

Tabbar – eller  ja sånt som inte var fullt lika lyckat…

1. Att Pontus först uttalat sagt att han ville sätta dem på prov, de som vann skulle direktkvalificera sig till gården (sagt skämtsamt men ändå), och därför inte skulle spela med utan vara domare, men sedan tyckte de var så dåliga att han att han bestämde sig för att visa hur det skulle gå till och då tacklade dem järnet. Tack och lov tog tjejerna det ändå rätt bra och åtminstone två av dem verkar redan nu rätt intresserade.

2. Marcus, Marcus, ja detta är ju absolut inte nån tabbe eller misslyckande men jag måste ju ändå skriva om det för oj vad detta var trist! Fina glada Marcus fick plötsligt oväntat besök av sin favorittjej – som bara kom till hans rum för att säga att hon ville åka hem. Hon kände ingenting sa hon. Marcus blev förtvivlad, han kände ju mycket. Han var förtjust i den här tjejen, hon hade skrivit ett underbart brev, hon var favoriten. Så gissa om luften gick ur honom. Vi kramades, pratade. Jag försökte peppa honom och nog ryckte han upp sig. Han gjorde sig redo för att gå vidare men hans hjärta blev krossat precis innan det var dags för gruppdejt och även om han verkligen gjorde ett tappert försök märkte man att gnistan inte riktigt fanns där. Han kunde inte ens starta båten, så olycklig var han. Min fina Marcus. Och värre kommer det att bli… Kan inte säga mer nu men nästa vecka kan jag lova att det blir dramatik, på ett ganska jobbigt plan. Jag låg faktiskt sömnlös i många nätter, hade ont i magen och trodde helt ärligt att alltihop höll på att gå åt fanders. Men vad gör man inte för kärlekens skull. Vi valde att satsa och om vi lyckas eller ej, ja det får ni se framöver…

Ha en fortsatt underbar kväll!

Linda

IMG_7544

PS ska snart prata med Stefan om kärleken till dansen och hans hemliga knep för en riktigt bra dirty dancing 🙂

PS 2 – hela 1 340 000 tittare såg programmet igårkväll! Läs mer om det HÄR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: