IMG_8972

Spårlöst är ett väldigt känslosamt och betydelsefullt program. Första gången jag gjorde det var jag gravid med Lykke. Då åkte jag till Tokyo. Detta är alltså mer än 7 år sedan. Det var meningen att jag skulle göra 5 resor men dagen innan jag och teamet skulle åka på vår andra resa, till Island, var jag tvungen att hoppa av. Jag hade drabbats av havandskapsförgiftning och blev akut inlagd på Karolinska. Det ska tilläggas att havandeskapförgiftningen inte hade med Spårlöst att göra. Konsekvensen blev bara att jag inte kunde fullfölja mitt jobb utan gjorde bara detta enda program.

Efter det har jag fått frågan ett par gånger ifall jag vill göra det igen och hittills har svaret varit nej – av den enkla anledningen att jag inte vill resa bort från familjen när barnen varit så små. De är större nu och att vara borta 5-6 dagar på jobb är väl egentligen inget konstigt. Det är många föräldrar som jobbar och ibland tvingas vara borta från familj.

Så varför tvekar jag? Jo det är faktiskt samma anledning ännu… jag är en sån stugsittare egentligen och jag älskar att vara hemma. Hos Jacob och mina fina älskade barn. Samtidigt måste jag ju jobba så klart, som alla andra, och Spårlöst är ett program som struktur – och innehållsmässigt passar mig väldigt bra. Jag tycker om känslor, relationer och kärlek och i detta programmet är det väldigt mycket sånt. Men jag jobbar också denna hösten med Linda och djurens hjältar, som innebär resande också, och väldigt långväga, tuffa och intensiva jobbresor och kanske blir det helt enkelt för mycket. Jag måste fundera på detta, säg  ni gärna vad ni tycker. Här eller på instagram @linda_lindorff

Som det är nu tänker jag att jag kanske kan göra ett par avsnitt. Kanske två resor. Det är ju ändå inte förrän i början av nästa år…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: