Gruppbild. Foto Daniel Ohlsson slash TV4 (3)

Så här efter programmet brukar jag ju skriva om kvällens höjdpunkter och tabbar och det ska jag så klart göra även ikväll, och där är Marcus given på både det ena och det andra. Vi börjar så med höjdpunkterna…

1. “Vad är det som händer?! Marcus dumpade precis alla brudarna!!” Ja så skrev en av mina kompisar på sms nyss och ja, jag förstår att det är lite av en chock. Det är ju inte klokt egentligen, men som Marcus själv sa, det klickade inte med någon och då är det ju ingen mening att fortsätta.  Givetvis är det ingen höjdpunkt att Marcus inte ville bjuda hem någon av tjejerna MEN jag tycker ändå att det var modigt av honom. Det är ju ändå så att om man tillhör kategorin människor som tror på kärlek vid första ögonkastet och vet direkt ifall det kan bli något eller ej, ja då behöver man inte mer tid än så här. Marcus tillhör denna kategori därför tycker jag att det var ärligt och rent av sjysst av honom att inte bjuda hem några tjejer och därmed få dem att tro att det finns en chans. Jag fattar att många kommer säga “vem fan tror han att han är” och mena på att ingen av tjejerna dög, men så är det faktiskt inte. Jag vet att Marcus är en fin kille och han gillade tjejerna, han tyckte dem var fina och snälla och bra på många vis men han kände inte det där pirret, suget, klicket, kemin, ja kalla de vad ni vill. Han kände inget och då måste det bästa ändå vara att berätta det. Just därför försökte jag aldrig övertala Marcus att göra något annat. Jag står vid hans sida i detta beslutet, och jag vet också att de flesta tjejerna på plats, alla kanske till och med, tyckte att han faktiskt gjorde rätt – även om det var trist. (Läs mer om Marcus HÄR.)

2. Den laddade stämningen mellan Stefan och Pia är ju så härlig att se. Man nästan känner hur manlig och härlig Pia tycker att Stefan är och samtalet går fort in på barn och hur många barn de vill ha. Pia vill ha 12 barn, Stefan säger att han också kan nöja sig med 10. Underbart ju! Och smart av Pia att ta upp med tanke på hur förtjust Stefan är i barn. Flitigt och vågat. Ska bli intressant att se i sommar om det blir några barn gjorda 🙂  för kväll stod det i alla fall klart att Pia får hänga med hem till gården.

3. En av Pontus tjejer, Anna-Carin, är ju bara för härlig! Synd bara att Pontus inte tycker det…. Anna-Carin hon pratar, visar känslor och är den enda av tjejerna som vågar ta Pontus åt sidan, trots att han tydligt visat, och visar, att han alls inte är sugen på ensamtid eller att prata på tu man hand, med någon – över huvud taget. (detta tycker jag är helkonstigt – se nedan) Anna-Carin är modig, snygg och smart, så synd tycker jag att hon inte fick hänga med till gården. Men ja, de fyra andra som Pontus bjöd in är också helt underbara tjejer – men en sak är säker, Pontus kommer inte att få det lätt. Om han vill ha det lite lätt och ytligt skoj på sin gård i sommar så har han valt fel tjejer… de här, de vet vad de vill och har tillräckligt med erfarenhet för att se till att få det. 🙂

Tabbar – det här gick inte fullt lika bra…

1 Pontus gruppdejt blir lite annorlunda då han har bestämt sig för att inte ha ensamtid med någon och inte prata om något som liknar känslor eller relationer. Jag tycker det är konstigt och lite osmart för när han väl ska välja så vet han inte ens om tjejerna vill hänga med till gården. Han har ingen aning om vad de känner eller tycker om honom, efter som han aldrig gett dem chansen att prata. Han ville se hur tjejerna uppförde sig i grupp, varför då? Varför är han inte nyfiken på vilka de är  och att lära känna dem bättre? Detta tycker jag är konstigt MEN det är ju inte jag som bestämmer och jag kommer inte att försöka ändra på någon. Jag gillar Pontus och jag vill verkligen att han ska få chansen till kärlek så jag kommer inte att ge upp. 🙂 Han SKA alltid göra som han själv vill men ibland måste jag nog hjälpa honom att få upp ögonen för det som händer runt om kring. De tjejer han har valt är smarta och erfarna och de vill lära känna Pontus. De har vissa krav, med all rätt, på att få en aning om vad Pontus tänker och känner, för att de själva ska kunna ta egna val. Detta är lite svårt så här i början, eftersom Pontus inte vill ha egentid med någon av dem utan bara vill umgås i grupp… Det är ju ett problem att tjejerna tycker att han är lite väl rädd för att låta nån komma nära eller eller för att prata känslor. Vi hoppas det löser sig när de väl kommer till gårdarna.

2. Det är ju trist att Marcus behövde göra tjejerna besvikna, det är trist att Marcus inte klickade med någon och det är verkligen trist att Marcus nu faktiskt inte har några tjejer alls. Som tur är kommer det ju nya nästa vecka – men kommer då Marcus att gilla dem eller ska trenden fortsätta… det återstår att se.

[tv4play id=3206942]

Missade ni programmet igår, eller vill se det igen, så har ni chansen här! Klicka bara på bilden så får ni se programmet – i sin helhet!

Följ mig på instagram för snabb uppdatering och att enkelt kunna kommentera och ställa frågor. Ni hittar mig på @linda_lindorff

Vi ses! L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: