Gruppbild. Foto Daniel Ohlsson slash TV4 (3)

Så har då äntligen tjejerna flyttat in på gårdarna! Visst känns det väl bra! Jag tycker att stämningen var ovanligt skön och bra, livlig på något vis. Det bådar gott. Givetvis finns det saker som gått lite bättre och några lite sämre. Så här tycker jag.

1. Inflytten hos Daniel börjar med skämt och vitsar…  Om det var bra eller inte är svårt att säga men många er lär som jag ha skrattat när ni såg det… Det är Daniel som drar ingång det hela. Han styr upp för att skämta med Alexandra genom att ställa hennes säng i skrubben. Han tänker att hon ska bli förskräckt och att han då sen ska säga att det bara var ett skämt förstås. Men då hon kommer sist och inte ser de andra rummen först, så faller skämtet platt. Hon förstår inte att det är ett skämt och det blir inte så kul direkt, men Daniel styr upp det bra och det blir charmigt ändå. Kanske också för att Alexandra verkligen inte bryr sig om något annat just nu än att få vara nära Daniel. Hon hade nog gärna sovit i den skrubben om det var så. 🙂

2. Blondinskämten… även detta händer alltså hos Daniel. Det är Tina som börjar skämta och ja det faller inte alls i god jord. Första skämtet hon drar, blondinskämt alltså, förstår inte Kajsa, som ju är blondin. Detta blir förstås rätt kul men Kajsa blir så klart sur. När skämten fortsätter och hon till sist skrattar säger Daniel “Och Kajsa skrattar inte för att hon tycker att det är kul – utan för att hon förstod” Oj oj säger jag… kanske lite väl tuff jargong så här i början. Om Daniel är rädd om Kajsa måste han nog var lite mer mjuk och varm mot henne. Och Tina, ja hon är minsann bra på att ta för sig. Ska bli intressant att se hur de andra ska göra för att få plats…

3. Hos Stefan sprudlar och pirrar det som bara den. Här är stämningen på topp! Älskar att tjejerna skrivit en låt till honom – och att Stefan då blir så rörd att han börjar gråta! Underbart ju. Underbart är det också att Pia så tydligt vågar säga vad hon tycker och känner. “Han är så stor och har så mycket muskler, det gillar jag” säger hon och man ser i hennes ögon att verkligen vill ha honom. Hanna är fortfarande lite i bakgrunden men hon visar intresse ändå, Marielle kom först till gården och hon ville då alls inte att det skulle komma några andra tjejer dit. Hon ville han hon för sig själv. Detta är ju så härligt laddat. Hur ska det gå!?! Alla tjejer verkar gilla Stefan, men vem är han då mest intresserad av? framtiden får utvisa detta… så spännande!

4. Marcus är glad nu. Inte mindre än 7 nya tjejer kommer hem till honom! Så klart han måste vara nöjd då. Hoppas nu han vill behålla dem alla – för någon fler dumpning tillåter jag inte.

5. Hos Pontus var det glatt och ungt MEN tjejerna är inte helt nöjda. Visst gillar de honom, tycker han är snygg och vill veta mer, men det tycker allihop att han är för självupptagen. Varför ställer han inga frågor till oss? undrar Lisa. Varför vill han inte veta mer om oss? Varför tar han inte i väg oss på tu man hand? Ja så säger tjejerna. De vill att Pontus ska visa sig intresserad av dem. Så klart, jag håller med. På Sundbyholm sa Pontus att det var hans taktik, han ville se hur de funkade i grupp. Men nu är det dags för Pontus att ta tag i detta. Meningen är ju att han ska hitta en tjej – inte att han ska bygga ett helt harem. För att han ska kunna lära känna dem lite bättre måste han ju börja våga ställa frågor, intressera sig för dem och ja börja dejta dem en och en. Pontus är ju en fin kille med djup och många tankar kring livet och kärleken. Han skulle verkligen tjäna på att visa tjejerna det. Låta dem förstå vem han är och hur han känner. Hoppas han vågar och gör det innan det är för sent…

6. Daniel avslutar kvällen med att säga att imorgon blir det jobb – nu är det slut med lyxhustrulivet. Härlig kommentar och upplagt för en spännande fortsättning med hårt arbetande tjejer, konkurrens, svartsjuka och romantik! Daniel är redo, tjejerna är redo – frågan är bara vem som tar vem…:)

 Jag är just nu på inspelning i Belize – med Linda och djurens hjältar. Har ni några frågor till mig så gå gärna in på mitt instagram @linda_lindorff där är det lätt att kommentera och fråga – och lätt för mig att svara. Givetvis går det även bra att ställa frågorna här.

Ha en underbar dag!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: